Verhuizing

Binnenkort verhuizen we van Hoevenen naar Kapellen. Verdere informatie volgt.

Wij zijn Bardyn

Wij hebben een brede kennis over vastgoed, waardebepalingen en vastgoedrecht. Samen met u gaan we graag de zoektocht aan naar dat thuisgevoel. Of dat nu over kopen, verkopen of huren gaat. Met onze juridische en commerciële bagage begeleiden we u in het volledige traject.

Bij ons geen gladde praatjes of vage voorwaarden, maar transparantie, eerlijkheid en bescheidenheid. Bardyn vormt samen een sterk team, dat altijd voor u klaar staat. Met een innovatieve blik bekijken we voor een woningmatch ook de mogelijkheden in renovatie, uitbouw of verbouwing. We horen graag uw wensen, dan weten wij wat ons te doen staat!

 

Alex & Aurélie over het verkoopproces van hun huis

 

 

 

Realiseer uw Droomhuis

Bij Bardyn loopt het proces niet af wanneer de aankoop van uw huis rond is, van concept tot realisatie - wij helpen u om uw droomhuis realiteit te maken!

Wacht niet langer en start nu!

Ik wil mijn droomhuis!

Vastgoed en vastgoedrecht

Bij het verkopen of kopen van een huis komt veel kijken. Hierin willen wij u graag een volledige begeleiding bieden. Bij verhuren, kopen, verkopen of verbouwen komen veel juridische aspecten aan bod. Met een master in rechten weet Stijn Bardyn u naast de verkoop of koop ook te begeleiden in dit juridische gedeelte. Meer weten?

Neem contact met ons
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.PrivacyCookies