Thuis voelen, dat vind ik het belangrijkste.

Woongenot is een gevoel van thuiskomen, samen in een huis dat aan alle comfort van ieder gezinslid voldoet. Het mooiste aan de vastgoedsector vind ik het dagelijks contact met vele, vaak verschillende mensen. Hierbij ga ik graag de uitdaging aan om samen de woningmarkt te verkennen en van een huis een thuis te maken.

De begeleiding in de zoektocht naar een thuis, of dat nu om huren of kopen gaat. Het is een gevoelskwestie: het huidige ‘thuis’ verlaten en samen ontdekken of we dat ergens anders kunnen realiseren.

Wilt u eens kennismaken? Bel gerust naar 0032 478 95 01 51 of stuur een e-mail naar
stijn@vastgoedbardyn.be

Wat maakt een huis voor mij een thuis?

Het ontvangen van familie en vrienden, de gezelligheid en lekker eten met een goed glas wijn. Of juist samenzijn met mijn vrouw en kids, hangend in de zetel.

Stijn Bardyn als makelaar.

Ondertussen ben ik ruim 16 jaar werkzaam in de vastgoedsector. Initieel als jurist en vervolgens als manager. In 2003 behaalde ik mijn master in de rechten, waarna ik na een korte periode aan de Balie van Antwerpen in 2004 opteerde voor een switch naar de vastgoedsector.

Gedurende de jaren heb ik mij mede via bijscholing meer gespecialiseerd in het vastgoedrecht. De kans om mijn twee passies te combineren: recht en vastgoed. Daarnaast heb ik door de jaren heen de nodige ervaring opgebouwd in waardebepalingen. Daar waar het allemaal mee begint.

Een probleemoplosser

In die 16 jaar binnen de vastgoedsector werden mij vele uiteenlopende vraagstukken voorgelegd. Een probleemoplosser kunt u mij ondertussen wel noemen. Ik ga graag de uitdaging aan om een passende oplossing te vinden. Hierin combineer ik mijn juridische en commerciële bagage met een innovatieve blik.

Daarnaast zoek ik ook graag naar de mogelijkheden in renovatie, uitbouw of verbouwing. Samen de zoektocht aangaan naar uw ‘thuis’.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.PrivacyCookies