Hoevenen - Prachtige duplex (nieuwbouw) in het centrum van Hoevenen

€ 325.000,-
Frans Oomsplein 13, 2940 Hoevenen
110m2
2 slaapkamers
Contacteer Stijn
Thuis in Hoevenen

Over dit thuis

Hoogwaardig afgewerkte, instapklare duplex (met bijhorende kelderberging nr. 4) in het centrum van Hoevenen.

De duplex omvat op de eerste verdieping een volledig geïnstalleerde keuken, een berging/wasplaats (met de installatie van de centrale verwarming en aansluitingen voor wasmachine en droogkast), een eetruimte met toegang tot het overdekt terras, een apart toilet en een woonkamer. Op de tweede verdieping vinden we dan de badkamer (met dubbel lavabomeubel, toilet, handdoekdroger en inloopdouche), een bureauruimte en twee slaapkamers (10,80m² en 20m²). 

Daar de duplex al volledig werd geschilderd en zelfs de verlichting reeds voorzien werd, kan men hier echt meteen intrekken. Het enige wat men zelf nog dient te doen, is verhuizen.

Opgelet! Het betreft hier de verkoop van een nieuwbouw, welke geschiedt onder het BTW-stelsel (tarief: 21%). Het grondaandeel bedraagt € 100.000,- (te vermeerderen met de registratiebelasting) en de prijs van de constructies € 225.000,- (te vermeerderen met de BTW).

Valt tevens ten laste van de koper en is niet inbegrepen in de vermelde prijs: aansluitingskosten nutsvoorzieningen (€ 4.500,- exclusief BTW) en aandeel in de kosten van de statuten van het gebouw.  

Men heeft de mogelijkheid om samen met de duplex ook een ondergrondse autostaanplaats aan te kopen. De prijs van deze ondergrondse autostaanplaats bedraagt € 25.000,- exclusief BTW en registratiebelasting (grondaandeel: € 5.000,- - prijs van de constructies: € 20.000,-). De autostaanplaatsen nr. 2 en nr. 4 zijn nog beschikbaar (zie op de plannen).

De maandelijkse lasten bedragen thans € 85,50. Hierin zitten vervat: syndicus, blokpolis en kosten en onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Wel, wij spreken graag een keer ter plaatse af. Contacteer ons telefonisch, per mail of via WhatsApp en wij boeken een afspraak in.

Algemeen

Algemene staat
nieuwbouw
Beschikbaarheid
bij akte
Bewoonbare oppervlakte
110m²

Indeling

eetruimte
15,50m²
keuken
18m²
berging/wasplaats
2,50m²
(overdekt) terras
6m²
apart toilet
woonkamer
18,50m²
overloop
badkamer
7m²
bureau
6,50m²
slaapkamer 1
10,80m²
slaapkamer 2
20m²

Energieprestatie

E-peil
E45
EPC label
Niet bekend

Elektriciteit

conform

Technisch

Centrale verwarming - gas - condensatieketel (Vaillant) - radiatoren
Buitenschrijnwerk: aluminium - HR++ glas
Parlofooninstallatie
Verlichtingsarmaturen
Rookmelders

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige bestemming
woongebied
Omgevingsverg. sted. handelingen
ja
Voorkooprecht VCRO
nee
Dagvaarding VCRO
nee
Omgevingsverg. verkavelen gronden
nee
Gratis schatting
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.PrivacyCookies